zigzagturistic zigzagturistic zigzagturistic zigzagturistic zigzagturistic zigzagturistic zigzagturistic
WebMagnat.

="http://webmagnat.ro/bannere/230x230.swf" name="movie">

Casa de vacanta Poiana Izvorul Muntelui - Piatra-Neamt

Cabana Androna este situata la 10 km de orasul Bicaz si la 40 km de Piatra Neamt, in statiunea Izvorul Muntelui, la poalele Parcului National Ceahlau, o zona foarte linistita, cu o priveliste unica care de-a lungul timpului a inspirat multi scriitori, o zona inconjurata de mituri si legende.
La noi va puteti bucura de linistea, confortul

si armonia unui loc special amenajat pentru dumneavoastra, menit sa creeze buna dispozitie si amintiri placute.

La 8 km de Cabana Androna puteti vizita lacul de acumulare Ceahlau, barajul, puteti face excursii cu vaporasul si pescui.

Cabana Androna reprezinta locul ideal de plecare spre manastirile Varatec, Agapia, Secu, Sihla, Sihastria, Neamt, Horaita, Bistrita, Pangarati, Cetatea Neamtului, casa muzeu Nicolae Popa din Tarpesti, casa memoriala Ion Creanga din Humulesti, rezervatia de zimbri Dragos Voda.
De asemenea puteti vizita Parcul National Ceahlau care este la o distanta de 800 de metrii de cabana, cascada Duruitoarea, Poiana Maicilor, Manastirea Cerabuc, Cheile Bicazului, Lacul Rosu.

Cazarea este asigurata in :
- 8 camere cu pat matrimonial
- 4 camere cu 2 paturi
- 2 apartamente (disponibile de la Paste)

Fiecare camera detine mobilier nou, saltele confortabile, baie proprie( cabina dus, prosoape, sapun, sampon, apa calda si rece non-stop), terasa. De asemenea Cabana Androna beneficiaza de un sistem
propriu de incalzire, loc de luat masa, gratare, puse la dispozitia clientilor.

GALERIE FOTO